Bietjesdip
3 kleine bietjes
2 thl komijn
1 teentje knoflook
Zout/peper
Handje walnoten
Olijfolie
1el citroensap
2 thl komijn
1 teentje knoflook
Zout/peper
Handje walnoten
Olijfolie
1el citroensap
Verpak de bietjes in aluminiumfolie en leg ze in de oven. Zet aan op 200 graden en laat ze er minimaal een uur in liggen. Als je er met een scherp mes makkelijk in kunt prikken zijn ze gaar.
Pel de bietjes en snij in grove stukken. Doe in de keukenmachine.
Voeg komijn, walnoten, knoflook, citroensap, peper, zout en flinke scheut olijfolie toe.
Zet keukenmachine aan een meng tot gladde massa. Voeg naar smaak nog peper en zout toe en eventueel olie als het niet smeuïg genoeg is.
Lekker met stokbrood!
Pel de bietjes en snij in grove stukken. Doe in de keukenmachine.
Voeg komijn, walnoten, knoflook, citroensap, peper, zout en flinke scheut olijfolie toe.
Zet keukenmachine aan een meng tot gladde massa. Voeg naar smaak nog peper en zout toe en eventueel olie als het niet smeuïg genoeg is.
Lekker met stokbrood!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten