dinsdag 18 november 2014

Broccoli met garnalen en rijst


Even snel een heel makkelijk recept dat ik gisteren voor mezelf maakte. De hoeveelheden zijn dan ook gebaseerd op 1 persoon, maar gemakkelijk te verdubbelen natuurlijk. Ik had rijst over van gisteren en wilde daar wat mee doen. Dit kwam er uiteindelijk uit en het was nog lekker ook!

Broccoli met garnalen en rijst

200 gr gestoomde of gekookte broccoli
120 gr gekookte rijst = 60 gr ongekookt
120 gr garnaaltjes
2 teentjes knoflook gehakt
1 thl sambal of 2 als je van pittig houdt
2 el Coconut Amino's of Ketjap

Verhit wat kokosolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook samen met de sambal.
Doe de garnalen erin en bak deze op laag vuur 5 minuutjes.
Voeg de (bijna) gare broccoli toe en schep goed om.
Doe dan de rijst erbij en de Ketjap of Coconut Amino's en schep alles goed door elkaar en warm goed door. Proef op zout en op sambal.

Enjoy!
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen