tag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post6400462578533220999..comments2022-04-09T20:56:33.355+02:00Comments on Life is what you're cooking : Haver-Gierst broodJennyhttp://www.blogger.com/profile/15708055365538548390noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post-39951560003779989222016-02-21T09:48:09.161+01:002016-02-21T09:48:09.161+01:00Bedankt voor het heerlijke recept! Ik heb er een e...Bedankt voor het heerlijke recept! Ik heb er een ei aan toegevoegd en hierdoor blijft het beter 'gebonden' en kon ik er plakken van snijden. Veeeeel lekkerder dan glutenvrij fabrieksbrood. Bedankt! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post-7896172885565191232014-10-17T16:57:16.454+02:002014-10-17T16:57:16.454+02:00Ha die Jenny, leuk zeg dat je weer in de running b...Ha die Jenny, leuk zeg dat je weer in de running bent. enne, die recepten klinkt naar meer. M'n brood is net de oven uit, ben bang dat het toch crumble is/wordt. Maar geeft niet, de crumbles zijn alvast heerlijk (die heb ik vast geprobeerd, haha!). Meestal ben ik niet zo snel met allerlei dingen maken, maar dit staarde me aan. Vanavond proeven!<br />Groetjes,<br />Petra<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post-72979171972764516022014-10-17T10:44:29.414+02:002014-10-17T10:44:29.414+02:00Hoi petra,
het is ook errug lekker kan ik zeggen!...Hoi petra, <br />het is ook errug lekker kan ik zeggen! <br />Ja ik ben weer up and running zeg maar; eindelijk! Heb ook al aantal heerlijke recepten op stapel staan: soep; Indische rendang; boekweit cake. . Gaat helemaal goed komen :)<br />Grtjs JennyJennyhttps://www.blogger.com/profile/15708055365538548390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post-5616771932435938522014-10-17T06:33:09.007+02:002014-10-17T06:33:09.007+02:00Dit ziet er wel heeeeel lekker uit! Je bent dus we...Dit ziet er wel heeeeel lekker uit! Je bent dus weer 'in staat' om allerlei te kokkerellen? Wat heerlijk! Ik ga dit maken een dezer dagen, denk aan havervlokken en quinoavlokken, en dan met incabessen of goji bessen... <br />Groetjes, PetraAnonymousnoreply@blogger.com