tag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post6175218255231340266..comments2022-04-09T20:56:33.355+02:00Comments on Life is what you're cooking : TexMex VegaSchotelJennyhttp://www.blogger.com/profile/15708055365538548390noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post-5155928760105259742014-01-21T16:11:14.680+01:002014-01-21T16:11:14.680+01:00Wat goed dat te horen Fleur! Ik heb het zelf ook e...Wat goed dat te horen Fleur! Ik heb het zelf ook eens met bonen gedaan, maar mijn man is daar geen fan van helaas... Ik ga binnenkort een keer zoete aardappelen proberen, denk dat dat ook wel erg lekker zal zijn. Ook hier staat ie met regelmaat op tafel hoor .. ach er zijn ergere dingen, toch? <br />;)<br />groetjes<br />JennyJennyhttps://www.blogger.com/profile/15708055365538548390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post-49200320437777703442014-01-21T14:46:01.434+01:002014-01-21T14:46:01.434+01:00Deze hebben we afgelopen week geprobeerd! Geweldig...Deze hebben we afgelopen week geprobeerd! Geweldig! <br />We hebben gekozen voor kidneybonen ipv aardappels ivm de koolhydraten, maar hij was geweldig! Dit recept komt op de vaste lijst te staan, 'vrees' dat we hem elke maand eten :)Fleurnoreply@blogger.com