tag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post1628702583428800552..comments2022-04-09T20:56:33.355+02:00Comments on Life is what you're cooking : Sport/Energie repenJennyhttp://www.blogger.com/profile/15708055365538548390noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post-68732768851939304782014-10-22T13:13:12.084+02:002014-10-22T13:13:12.084+02:00Wauw! Die zien er erg lekker en gezond uit!
Missc...Wauw! Die zien er erg lekker en gezond uit! <br />Misschien een tip als je optimale energie wilt krijgen uit je repen: het stofje Creatine. Echter komt deze stof voornamelijk voor in vis en gevogelte, en tonijn of kip in je reep doen is misschien niet ideaal. <br /><br />Anyway, ik ga ze een keer maken! Eerlijk gezegd heb ik er nooit aan gedacht om het zelf te maken.. Creatinehttp://www.body-supplies.nl/creatine_13/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post-68598240336516874442014-05-08T07:18:19.121+02:002014-05-08T07:18:19.121+02:00Hoi Saron
Ja dat kan ook. Ze worden niet keihard h...Hoi Saron<br />Ja dat kan ook. Ze worden niet keihard hoor dat is ook niet de bedoeling en doordat je ze in de koelkast bewaard worden ze ook wat steviger dan na dat uurtje. <br />Grtjs JennyJennyhttps://www.blogger.com/profile/15708055365538548390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5411394060411573497.post-17038916428893388032014-05-07T21:48:48.045+02:002014-05-07T21:48:48.045+02:00Ik heb ze gemaakt, maar is het niet de bedoeling d...Ik heb ze gemaakt, maar is het niet de bedoeling dat ze een uur in de vriezer moeten ipv de koelkast? Ze lijken me nog zo zacht als ik ze moet snijden... Verder lijken ze me erg lekker!Saronnoreply@blogger.com